Terug naar het overzicht

Vertrouwen in koppeling Niki – Funda

Sinds februari 2014  bestaat voor niki abonnees de mogelijkheid om – door de NVM-makelaar met behulp van de Gateway Nieuwbouw als tussenstation – een project vanuit Niki projectbeheer op Funda te laten plaatsen. Wij merken dat sommige makelaars en abonnees wat terughoudend zijn om over te stappen op deze nieuwe methode om een project op Funda te plaatsen. Dat dit nergens voor nodig is, bewijst onderzoek dat Realworks heeft gedaan.

gateway_v1

Zo blijkt dat maar liefst  98% van alle makelaars projectinformatie kan doorleveren naar Funda via de Gateway Nieuwbouw.  Verder blijkt dat 80% van de makelaars die er gebruik van gemaakt heeft zéér tevreden is over de procedure, de tijdsbesparing en de actualiteit en correctheid van de informatie. Het neemt de makelaar echt werk uit handen!
Om het proces in gang te zetten, hoef je als ontwikkelaar in niki-beheer alleen het vinkje “funda plaatsing” aan te zetten. Om het makkelijk te maken wordt door Realworks contact opgenomen met de makelaar bij de eerste keer dat er een project wordt doorgezet via de Gateway.

De koppeling werkt inmiddels goed.  Mochten er toch foutmeldingen ontstaan  dan zal Stichting LNP meteen actie ondernemen en dit terug melden aan de betreffende makelaar.  Op dit moment maken er 23 ontwikkelaars gebruik van de link naar Funda, maar dat moeten er natuurlijk veel meer worden! Dus zet de koppeling aan en ervaar, samen met de projectmakelaar, het gemak van de Funda koppeling.

Mocht de Funda koppeling vragen geven, neemt u dan contact op met kantoor, wij helpen je graag verder, 070 300 43 70 of info@stichtinglnp.nl.

 

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: