Terug naar het overzicht

Utrecht Woont verlegt haar grenzen

Utrecht Woont blijft groeien, maar daar laten we het niet bij. In samenwerking met de marktpartijen denken we continu na over verbeteringen voor het platform. In het verlengde hiervan heeft het bestuur van Utrecht Woont onlangs het besluit genomen om het werkgebied van het platform uit te breiden naar de provincie. De afbakening naar de gemeente Utrecht sluit immers niet goed aan bij de behoefte van woningzoekers die zich –weliswaar regionaal- steeds breder oriënteren. Dit geldt bovendien in het bijzonder voor aspirant kopers en huurders die specifiek op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning. We verwachten hiermee tevens beter in te kunnen spelen op jullie belangen als deelnemers aan het platform.

De technische realisatie is reeds voltooid en de komende tijd gaan we ons inzetten om hier qua marketing, communicatie en acquisitie meer ruchtbaarheid aan te geven. Deelnemers kunnen daarentegen per omgaande gebruik maken van de geografische uitbreiding voor artikelen in onze nieuwsbrief en de publicatie van aanbod op de website. Aanbod binnen de provincie Utrecht van abonnees van Het Nieuwbouw Platform is reeds gepubliceerd op het platform.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met Alex Brunner of Suzanne Gemmink van Het Nieuwbouw Platform.

Meer informatie over Utrecht Woont?

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: