Terug naar het overzicht

TOPDRUKTE OP WOONMARKT DEN HAAG – VEEL EN GEVARIEERD AANBOD

Meer dan 2.000 bezoekers in de Grote Kerk, een lange rij voor de deur, drukte bij alle stands, en aanbieders die door hun folders en flyers heen zijn en van elders informatiemateriaal laten aanrukken. Oude tijden herleefden op zaterdag 31 oktober tijdens de Woonmarkt Den Haag.

den haag

“We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde woonmarkt”, zegt organisator Sandra Kuipers. “Dat begon al heel vroeg, terwijl sommige deelnemers nog bezig waren om hun stand te perfectioneren stonden er al veel mensen voor de deur te wachten. Hoewel op dat moment nog niet alle aanbieders er helemaal klaar voor waren, hebben we die mensen maar gewoon naar binnen laten gaan. Zo konden ze zich alvast wat oriënteren.”

Veel en gevarieerd aanbod
Deze editie van de Woonmarkt kenmerkte zich niet alleen door een groot aanbod, ook het type woningen was zeer gevarieerd. Van starterswoning tot vrijstaande villa, koop en huur, kavels, alles was aanwezig. Ook projecten buiten de gemeentegrenzen zoals in Rijswijk, Zoetermeer en in de regio Maassluis waren aanwezig op de woonmarkt.

Door de bomen het bos weer zien
“Er is op het internet veel informatie beschikbaar over de nu beschikbare en toekomstige projecten. Maar wij merken dat internet vooral wordt gebruikt voor een eerste oriëntatie. De woonmarkt geeft de bezoekers de unieke kans om het aanbod te vergelijken en één-op-één in gesprek te gaan met de aanbieders. Daardoor krijgen zij een veel beter beeld over waar zij willen gaan wonen” aldus Sandra Kuipers.

One-stop-shopping
Naast het woonaanbod konden de bezoekers ook meteen profiteren van gratis financieel advies, gemeentelijke informatie en informatie van makelaars over het aankopen en verkopen van een woning. “En dat is bijzonder effectief want zo ben je meteen op de hoogte of jouw wenswoning ook financieel haalbaar is” zegt organisatrice Sandra Kuipers.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: