Terug naar het overzicht

Standprogramma Het Nieuwbouw Platform Provada 2017

Tijdens de Provada is er dagelijks een stand programma waarin diverse onderwerpen gepresenteerd zullen worden.

Kom langs, de koffie staat klaar!

Dinsdag 30 mei

10:45 – 11:30     Kom naar de lancering van ons nieuwe en verbeterde platform!

Het bestuur van LNP lanceert ons hernieuwde platform. Kom langs en drink een glas champagne mee!

12:00 – 12:30     Samenwerking Nieuwbouw-Nederland en Het Nieuwbouw Platform

Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen Het Nieuwbouw Platform en Nieuwbouw-Nederland? Tijdens dit half uur maken we gezamenlijk inzichtelijk wat er gebeurd met het aanbod van Het Nieuwbouw Platform op de websites van Nieuwbouw-Nederland en de geïnteresseerden voor de projecten. We laten zien waar we op dit moment aan werken en tot slot zal Nieuwbouw-Nederland een toelichting geven van hun CRM kwaliteiten.

Presentatie: Martijn Fähnrich (Nieuwbouw-Nederland), Wouter Fähnrich (Nieuwbouw-Nederland) en Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

13:00 – 14:00     Presentatie Nieuwbouw Markt Analyse Tool (NMA Tool)

Lancering van de Nieuwbouw Markt Analyse tool! Benieuwd naar verkoopprijzen/oppervlakten/verkoopquotes e.d. van afgeronde projecten in de regio van je nieuwe project? Vanaf nu mogelijk! Het Nieuwbouw Platform heeft in samenwerking met de NEPROM de Nieuwbouwmarktanalyse ontwikkelt. Nieuwsgierig? Kom langs!

Presentatie: Margriet Schepman (Neprom) en Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

14:00 – 15:00     Volledig voorbereid in verkoop? Het Nieuwbouw Platform kan je hierbij helpen!

Hoe maken we succesvolle verkooptrajecten nog succesvoller? Tijdens dit uur laat Het Nieuwbouw Platform zien hoe ze pre-sale projecten mogelijk maken voor woningaanbieders in de markt en wat die daarmee kunnen bereiken. De herkomstanalyse van geïnteresseerden voor een project, waarbij de interesse per woningtype wordt gemeten, zal verder uitgelicht worden. Doel? Een succesvolle start verkoop!

Presentatie: Mark Keuter (AM) en Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

Woensdag 31 mei

10:30 – 11:30     Hét samenwerkingsplatform van Utrecht – Utrecht Woont (in de stand van a.s.r., stand nr. 11-21)

Utrecht Woont is hét Nieuwbouwplatform van Utrecht! Door te samenwerken met andere woningaanbieders wordt gezamenlijk de marketing opgepakt. Ontwikkelingen in of rond Utrecht? Kom naar de stand om dit marketingkanaal eens flink uit te buiten!

Presentatie: Daphne de Bloois (Blauwhoed), Chantal Duffels (a.s.r. vastgoed vermogensbeheer) en Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

12:00 – 12:30     Samenwerking Home DNA en Het Nieuwbouw Platform

Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen Het Nieuwbouw Platform en HomeDNA? Tijdens dit half uur maken we gezamenlijk inzichtelijk op welke manier wij samenwerken en hoe je optimaal gebruik kan maken van beide systemen. HomeDNA zal aansluitend een toelichting geven van hun CRM kwaliteiten.

Presentatie: Susan van Beek (HomeDNA)

13:00 – 13:30     Hét samenwerkingsplatform van Groningen – Groningen Woont

Groningen Woont is hét Nieuwbouwplatform van Groningen! Door te samenwerken met andere woningaanbieders wordt gezamenlijk de marketing opgepakt en de Groningse nieuwbouw dag georganiseerd. Ontwikkelingen in of rond Groningen? Kom naar de stand om dit marketingkanaal eens flink uit te buiten!

Presentatie: Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

13:30 – 14:00     CBS gegevens aanleveren een hoop gedoe? Kom langs en ervaar de eenvoud!

CBS heeft voor de Prijsindex Nieuwbouw Koopwoningen (PNK) de gegevens nodig van de verkochte woningen per kwartaal. Het Nieuwbouw Platform kan je helpen deze gegevens aan te vullen, zodat deze aan het eind van een kwartaal gemakkelijk op te sturen zijn. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Kom langs!

Presentatie: Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

14:30 – 15:00     Hét samenwerkingsplatform van Breda – Breda Woont

Breda Woont is hét Nieuwbouwplatform van Breda! Door te samenwerken met andere woningaanbieders wordt gezamenlijk de marketing opgepakt. Ontwikkelingen in of rond Breda? Kom naar de stand om dit marketingkanaal eens flink uit te buiten!

Presentatie: Janneke de Bruine (eQmarketing), René Koning (Koning Vastgoedconsultancy) en Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform)

15:00 – 15:30     Bewust Nieuwbouw – Makkelijk en onafhankelijk
Alles over nieuwbouw voor de nieuwbouwconsument

Het platform Bewust Nieuwbouw informeert consumenten en inspireert ze zodat ze weloverwogen kiezen voor nieuwbouw. Zowel kopers als huurders van een nieuwbouwhuis vinden op de site informatie over de voordelen van nieuwbouw en onderwerpen die te maken hebben met financiën, energiezuinig wonen, garantieregelingen en veel meer. We bieden hoogwaardige en betrouwbare informatie over actualiteiten,  algemene onderwerpen en ervaringsverhalen van consumenten. Onderwerpen die  u kunt gebruiken in uw communicatie richting klanten. Tijdens de presentatie laten we u zien hoe u als vastgoedprofessional Bewust Nieuwbouw kunt inzetten. We delen graag ons enthousiasme: over onze site en over nieuwbouw!

Presentatie: Wendy Braanker (Neprom), Janine Vieveen (AM) en Gerbert Schreurs (Havestate)

Donderdag 1 juni

11:00 – 12:00     Chatbots in de vastgoedbranche

Artificial intelligence, of AI, is intussen zo belangrijk voor ons geworden dat het een vaste plek heeft gekregen in onze day-to-day business. We krijgen meer klanten en kunnen deze makkelijker bedienen. Een van de meest in het oog springende AI-gereedschappen zijn chatbots. Veel branches beginnen chatbots in te zetten voor communicatie met hun klanten. De voordelen voor projectontwikkelaars en makelaars zijn legio: ze besparen tijd en geld door de inzet van chatbots en creëren een grotere meerwaarde voor hun klanten. Benieuwd wat chatbots inhouden en hoe we er in de vastgoedbranche dadelijk mee gaan werken? Kom langs!

Presentatie: Boris Geheniau (Fundament All Media)

12:00 – 12:30     Samenwerking Eye-Move en Het Nieuwbouw Platform

Nieuwsgierig naar de samenwerking tussen Het Nieuwbouw Platform en Eye-move? Tijdens dit half uur maken we gezamenlijk inzichtelijk op welke manier wij samenwerken en hoe je optimaal gebruik kan maken van beide systemen. Eye-move zal aansluitend een toelichting geven van hun CRM kwaliteiten.

Presentatie: Christian van Gils (CubicEyes)

13:00 – 14:00     Wat kan de database van Het Nieuwbouw Platform betekenen voor huurprojecten?

Tijdens dit uur geven we een demonstratie van Het Nieuwbouw Platform en haar functionaliteiten. Wil je weten hoe jouw huurproject optimaal online zichtbaar is? Kom langs!

Presentatie: Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform) en Chantal Duffels (a.s.r. vastgoed vermogensbeheer)

14:00 – 15:00     Hét samenwerkingsplatform van Amsterdam – Amsterdam Woont

Amsterdam Woont is hét Nieuwbouwplatform van Amsterdam en omstreken! Door te samenwerken met andere woningaanbieders wordt gezamenlijk de marketing opgepakt. Het platform met 20.000 nieuwsbrieflezers en 15.000 actieve facebookvolgers. Amsterdam Woont gaat uitbreiden naar de Metropoolregio. Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Kom naar de stand om dit marketingkanaal eens flink uit te buiten!

Presentatie: Daan van den Brand (Het Nieuwbouw Platform), Eefje Voogd (Eefje Voogd Makelaardij), Laurens de Coninck (Vorm Ontwikkeling) en Doede Jaarsma (Doede Jaarsma Communicatie)

Fundament All Media
Deel dit artikel: