Terug naar het overzicht

Release 3.42.0

We hebben gister een aantal wijzigingen aan het systeem gedaan. Dit zijn voornamelijk wijzigingen “onder de motorkap”. Tevens zijn er diverse bugfixes meegenomen in deze release.

Maak jij gebruik van het interesseformulier van Het Nieuwbouw Platform op de projectwebsite en/of corporate website? Of worden de interesses geautomatiseerd teruggestuurd naar de database van Het Nieuwbouw Platform? En wordt hiervoor de REST API gebruikt? Wil je dan de webbouwer van deze site(s) laten weten dat sinds de AVG aanpassing er een opt-in is toegevoegd? Wat en waarom:
Bij de invoer van interessegegevens is het gewenst om bij de inschrijving te vragen of de geïnteresseerde akkoord gaat met de privacy verklaring. Hiervoor zijn twee velden aan de database toegevoegd:

  • agreedToTerms – Is de gebruiker akkoord gegaan met de verklaring? Het is verplicht om de gebruiker akkoord te laten gaan met de privacyverklaring. Is er geen akkoord dan mag het formulier dus niet verstuurd worden.
  • urlToTerms – De URL die naar de huidige privacy verklaring wijst. Het is belangrijk dat het duidelijk is om welke versie van de verklaring het gaat.

Deze velden zijn voorlopig nog optioneel, maar in de loop der tijd willen we dit gaan verplichten. Het is dan ook aan te raden deze wijziging z.s.m. door te voeren in alle interesseformulieren. Technische documentatie is te vinden in de apidocs.

Naast release 3.42.0 is afgelopen week ook een release gedaan op Amsterdam Woont. Hierbij is de vertaling naar Engels live gezet. Zo kunnen we nog meer bezoekers van de website bedienen!

Vragen? Neem contact op met Het Nieuwbouw Platform, info@hetnieuwbouwplatform.nl of 070 30 04 370.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: