Terug naar het overzicht

Release 3.41

We hebben een wijziging aan het systeem gedaan, i.v.m. de AVG wetgeving. Per project kun je in Projectbeheer bij tabblad 2c (Interesse) een e-mailadres invoeren, waarnaar een notificatie gestuurd wordt als een consument een interesseformulier ingevuld heeft. Omdat deze mail privacy gevoelige informatie bevat, zijn deze gegevens alleen nog maar te downloaden middels een link in de notificatiemail. De link is maar een beperkte tijd te gebruiken.
Hoe werkt het verder?

Heeft de persoon waarvan het e-mailadres is ingevuld bij stap 2c en naar wie de notificatiemail gestuurd is een inlogaccount voor Projectbeheer?
Ja, dan kan de persoon de interesse downloaden middels de link in de mail. 1 uur na verzending van de notificatiemail, zal de persoon pas toegang kunnen krijgen tot de interesse, door zijn/haar inloggegevens in te voeren.
Nee, dan kan de persoon de interesse gedurende 1 uur na verzenden van de mail downloaden. Is dit uur verstreken, dan is dit niet meer mogelijk. Wil de persoon dan de interesse inzien, zal hij/zij een inlogaccount moeten krijgen voor Projectbeheer. Een inlogaccount is aan te vragen bij Het Nieuwbouw Platform, hiervoor is wel toestemming nodig van de projecteigenaar.

De komende tijd zullen er nog meer wijzigingen aan het systeem en de database gedaan worden. Hiervan zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden.

Vragen? info@hetnieuwbouwplatform of 070 30 04 370.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: