Terug naar het overzicht

Release 3.33.0

We hebben nog net voor de kerstvakantie een aantal verbeteringen/aanvullingen aan het systeem gedaan. Hieronder een overzicht van de verbeteringen/aanvullingen.

1 Herkomst rapportage
Vraag jij je ook af waar de belangstellenden van een project zich  bevinden? Zou dat niet fijn zijn voor bijvoorbeeld campagnedoeleinden. Welnu, dat kunnen we nu bieden.
Voor LNP abonnees bieden we dit nu aan op projectniveau. In de vorm van grafieken en een heatmap wordt op CBS buurt-, wijk- of gemeenteniveau duidelijk waar de geïnteresseerde  zich bevinden en naar welk woningtype de interesse uitgaat.

Zelf je project bekijken? Log in, ga naar het tabblad 2c “Interesse” in het betreffende project en klik op de button “Bekijk de herkomst rapportage”.
Vragen over de herkomst rapportage? Neem contact op met Stichting LNP 070-3004370 of info@stichtingLNP.nl.

Herkomst rapportage 1

Herkomst rapportage 2

2 Registreren belangstellenden in LNP database
Niet iedere ontwikkelaar maakt gebruik van het inschrijfformulier dat standaard in de LNP database zit om de interesses te verwerken. Hierdoor komen niet alle geïnteresseerden in de LNP database en missen we dus een deel van de gegevens in de rapportages. Aangezien LNP een steeds grotere rol gaat spelen in het aanleveren van betrouwbare statistieken rond nieuwbouw in Nederland, willen we ook graag deze inschrijvingen meten.

We hebben daarom de LNP database geschikt gemaakt om de interesses in te schieten vanuit een CRM pakket. Hierdoor kun je gebruik blijven maken van je eigen inschrijf-tool en CRM pakket en komen je projecten wel voor in de diverse rapportages, waaronder de eerder genoemde herkomst rapportage.
Hiervoor zal de webbouwer/beheerder van het CRM pakket nog wel de interesses onze database in moeten schieten. Hiervoor hebben we technische documentatie beschikbaar, http://www.stichtinglnp.nl/downloads/documentatie-laatste-release/. Hoofdstuk A1 voor SOAP en B1 voor API.

3 API statistieken
Naast Niki.nl, is Stichting LNP vooral bekend als een leverancier van data aan allerlei projectwebsites, portals etc. Deze data wordt via de API naar deze sites gestuurd. We meten wel de zoekacties op de woningzoekers, maar we willen voor de statistieken ook de zoekvragen via de API meten.

Vragen? Neem contact op met Stichting LNP 070-3004370 of info@stichtingLNP.nl.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: