Terug naar het overzicht

Release 3.30.0

Release 3.30

CBS-export voor de Prijsindex Nieuwbouw Koopwoningen

Het CBS is bezig om – voor Brussel – een prijsindex voor nieuwbouw koopwoningen (pnk) te publiceren. Het CBS heeft hiervoor betrouwbare gegevens nodig over prijzen in combinatie met woningkenmerken. Het CBS gaat deze informatie rechtstreeks bij bedrijven verzamelen.

Om het LNP abonees makkelijk te maken deze gegevens aan te leveren bij het CBS is er een export mogelijkheid gemaakt in het LNP projectbeheer.

Niki projectbeheer heet vanaf nu LNP projectbeheer

Niki in de vorm van niki.nl is slechts één uiting van de LNP database. Om dit duidelijker te maken is de naam Niki niet meer verbonden aan de database, maar heet deze nu LNP.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtword voor LNP projectbeheer kwijt of vergeten, dan is er nu de mogelijkheid om zelf een nieuwe aan te vragen.

Transacties heet nu CBS

Het tabblad transacties in Niki beheer heet nu CBS. Deze nieuwe naam is gekozen omdat het dan duidelijk is dat je hier alle benodigde gegevens voor het CBS kunt invullen.

Andere opmaak interesse e-mail

De interesse mail in html opmaak werd niet in alle mailclients goed weergegeven waardoor niet te zien was welke keuze de inschrijver had gemaakt. De opmaak is vereenvoudigd zodat dit nu wel goed te zien is.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: