Terug naar het overzicht

Release 3.28.0

Release 3.28.0 bestaat uit een groot aantal kleine wijzigingen.

Deze release zal woensdag 3 september uitgevoerd worden. De release is al wel op acceptatie beschikbaar en kan indien gewenst daar getest worden.

1. De standaard EPC waarde is verlaagd van 0.8 naar 0.6

De standaard EPC waarde is verlaagd van 0.8 naar 0.6. Als de EPC bij een woning niet wordt opgegeven dan zal Niki daarvoor standaard een waarde van 0.6 invullen. Dit is overeenkomstig gewijzigde regelgeving waarbij alle nieuwbouwwoningen nu verplicht zijn om aan een minimum EPC van 0.6 te voldoen.

2. Locatiebepaling van de mobiele zoeker is aangepast

De locatiebepaling van de mobiele zoeker is verbeterd zodat deze in een buitenwijk van een grote plaats minder snel zal terechtkomen op een nabijgelegen kleine plaats.

3. Uitbreiding aantal woningen Excel sheet

Het aantal woningen dat met een Excel sheet ingevoerd kan worden is uitgebreid tot 500

4. Leads per project opvragen

De webservice voor het opvragen van leads (inschrijvingen) is uitgebreid met de mogelijkheid deze per project op te vragen.

5. API uitgebreid met preview mogelijkheid

De Niki API is uitgebreid met een preview mogelijkheid. Deze maakt het mogelijk om in testfase met concept projecten te werken. Dit moet de bouw van websites op de API vereenvoudigen doordat er getest kan worden met concept gegevens.

6. Excel voor invoeren transactiegegevens

Het Nikibeheer heeft een extra tabblad gekregen voor de invoer van transactiegegevens. Op dit tabblad is het mogelijk middels een Excel sheet transacties van woningen in te voeren.

7. Nieuw kenmerk – Tuin

Tuin is toegevoegd als kenmerk zodat de tuin in het vervolg doorgegeven kan worden in de koppeling met Funda.

8. Mogelijkheid invullen planaanmelding nummer en  certificaatnummers van het garantie-instituut

In het Nikibeheer kan nu een garantie-instituut worden aangegeven. Maakt u gebruik van SWK, Woningborg of Bouwgarant dan willen we dit graag weten. Ook vragen we u dan om de certificaatnummers van alle woningen in te voeren. Dit kan met de Excel sheet

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: