Terug naar het overzicht

Release 3.24.0

Release 3.24.0 bestaat uit een wijziging in de Funda koppeling en een aantal bugfixes.

1. Funda koppeling

Vanaf deze release is het mogelijk om te kiezen welke makelaar (uit de betrokken makelaars) het project op Funda plaats. Het project wordt via een automatische koppeling beschikbaar gemaakt in het automatiseringspakket van deze makelaar. De makelaar zorgt vervolgens voor de plaatsing op Funda. Voorwaarde is dat het automatiseringspakket van de makelaar hiervoor geschikt is. Op dit moment is alleen het pakket EYE-move hiervoor geschikt. De bedoeling is dat er meerdere gaan volgen.

De mogelijkheid om rechtstreeks een topproject plaatsing aan te vragen is verdwenen. Aanvullende producten zoals topproject en floorplanner moeten nu rechtstreeks bij de makelaar besteld worden.

In de XML-invoer is het element topproject vervallen, mocht het nog doorgestuurd worden, dan zal de invoer dit negeren. Voor het aanvragen van een fundaplaatsing moet nu een makelaar worden opgegeven.

2. Bugfixes

  • De locatie selectie is nu volledig geïntegreerd in het beheer waardoor er geen beveiligswaarschuwing meer volgt en de problemen met Google Chrome zijn opgelost.
  • Een probleem met het invoeren van de EPC en het daarbij bepalen van een energielabel is opgelost.
Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: