Terug naar het overzicht

Release 3.17.0

Wijzigingen t.o.v. de vorige versie

Directievoerende makelaar

In het beheerscherm betrokken partijen zijn de gekozen makelaars voorzien van een radiobutton waarmee een van de makelaars als directievoerend aangewezen kan worden. Deze makelaar komt vervolgens in alle koppelingen als eerste naar voren.

Abonnees die gebruik maken van eenĀ  XML koppeling kunnen de directievoerend makelaar bepalen door deze als eerste door te sturen. Als er maar 1 makelaar is, dan is deze automatisch directievoerend.

Vervaldatum op label

Het visuele label heeft een vervaldatum gekregen. Op het bereiken van deze datum wordt het label automatisch gedeactiveerd. Dit zorgt ervoor dat labels van de nieuwbouwdag of een woonbeurs automatisch weer verdwijnen.

Ontwikkelaar is opdrachtgever

Overal waar de term ‘ontwikkelaar’ naar voren kwam is deze vervangen door ‘opdrachtgever’ Dit past beter voor een aantal partijen die niet zelf ontwikkelaar zijn, maar wel de opdrachtgever.

Filtering in de projectenlijst

Een filter op basis van de projectstatus voor de projectenlijst. Daarnaast enkele verbeteringen aan het gedrag van het filter en het zoekveld. Het is nu niet meer nodig om archief projecten te zoeken onderaan de lijst van projecteigenaars.

Voordelen van nieuwbouw

In de site is opgenomen een pagina met alle voordelen van nieuwbouw op een rij.

Wachtindicatie

Omdat sommige pagina’s lang laden is een wachtindicatie toegevoegd.

Actieregel vervaldatum

In het beheer zat een bug waardoor de vervaldatum van de actieregel onbedoeld werd gewist. Dit is verholpen.

Nieuwe woningsoort: parkeerplaats

Aan het lijstje woningsoorten is parkeerplaats toegevoegd. Voor de parkeerplaats is alleen het kaveloppervlak een verplicht veld.

Vorige / volgende impressie

De vorige / volgende knop op de woningimpressie vergroting zijn permanent in beeld wanneer er een vorige of volgende impressie aanwezig is.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: