Terug naar het overzicht

Release 3.15.0

Wijzigingen t.o.v. de vorige versie:

CBS wijken en buurten 2009

Met deze release is de CBS dataset wijken, buurten en gemeenten van 2009 in gebruik genomen. Voorheen gebruikte Niki de dataset van 2007.

Aangepaste Twitter feed:

De twitter feed is aangepast om maximaal 1 tweet per project per dag te plaatsen.

Projectsite link:

De projectsite link op de Niki detailpagina is aangepast zodat in de link (a href=””) direct de url van de projectsite komt te staan. Niet een redirect actie zoals nu het geval was. Op de achtergrond zal de redirect actie middels javascript nog wel uitgevoerd worden. Voordeel hiervan moet zijn dat Google links vanaf Niki naar een projectsite beter kan indexeren. Ook voorkomt het dat robots meegenomen worden in de projectsite klik statistieken.

Actieregel vervaldatum:

De actieregel is nu voorzien van een vervaldatum. Na het verstrijken van deze datum wordt de actieregel automatisch gewist. Dat is handig om een vermelding voor een beurs of opendag automatisch te verwijderen nadat deze dag is geweest.

In alle koppelingen heeft de actieregel vervaldatum de benaming ‘promoTextDueDate’ gekregen. Het formaat is gelijk aan andere datum velden. Het veld is optioneel.

HTTP headers

In bepaalde gevallen gaven de afbeeldingen uit Niki ongeldige HTTP headers. Dit gaf problemen met sommige proxy servers. Dit probleem is opgelost.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: