Terug naar het overzicht

release 3.12.0

Invoer van nieuwe projecten verloopt sneller

Bij het invoeren van nieuwe projecten moest er altijd gewacht worden op het koppelen aan contentleveringen en datafeeds. Dit gebeurt nu op de achtergrond waardoor een nieuw project sneller wordt geaccepteerd.

Aangepaste email voor contentdoorlevering

De bedank email van het interessefomulier is aangepast. De email is nu opgemaakt in Niki stijl en het is nu mogelijk een afzender op te geven.

Neem contact op met de Stichting LNP om de afzender aan te passen. De standaard afzender is Niki.

Interesse PIV woningtypes

Uitbreiding van het woningtype met extra gegevens nml. prijsbereik (vanaf / tot) en mogelijke woningsoorten. Deze extra gegevens worden gebruikt om bij een project in voorbereiding een inschrijver toch een keuze te laten maken uit woningtype, woningsoort en prijs.

Projectservice ondersteuning voor caching

Een uitbreiding op de projectservice waardoor het voor gebruikers eenvoudiger wordt om data te cachen zonder verouderde gegevens te tonen.

De cache kan controleren of een project onlangs gewijzigd is. Zie de documentatie van de projectervice hoe dit te gebruiken.

Aanpassing EPC validatie

De EPC validatie is aangepast zodat het mogelijk is bestaande bouw zonder EPC in te voeren. Voor nieuwbouw is de verplichting van minimaal 0.8 vervallen.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: