Terug naar het overzicht

Provada Update

Agenda’s lopen vol. Afspraken, bijeenkomsten en borrels te over. Wij kijken uit naar de week waarin we elkaar in veelvoud mogen ontmoeten maar wij begrijpen uiteraard dat iedereen druk is. Om de kwaliteit van ontmoeting en gesprekken op onze stand zo hoog mogelijk te houden, betrachten we daarom enige focus.
Ontwikkelaar, marketeer, makelaar, verkoopmanager of beleidsbepaler? Digitalisering raakt ons werk en de branche op alle lagen. Niks nieuws en zeker niet meer voorbehouden aan de innovators van het vak. Maar hoe ontstijgen we de faciliterende kracht van digitale systemen tot een nieuwe dimensie van toegevoegde waarde? Daarover, breder en dieper, willen we graag met jullie in gesprek.
Op woensdag en donderdag tussen 11:00 en 12:00 zullen we daarvoor in het bijzonder aanwezig zijn op onze stand. We juichen diversiteit van specialismen en zienswijzen toe. Alex Brunner deelt met genoegen onze visie en daagt uit om elkaar aan de digitale tand voelen, met inspiratie, innovatie en meerwaarde als kompas!

UW THUISHAVEN OP DE PROVADA, OOK VOOR EEN FYSIEKE DOSIS DIGITALISERING

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: