Wat kan Het Nieuwbouw Platform voor mij betekenen als projectontwikkelaar

Ontwikkelaars die gebruik maken van projectbeheer van Het Nieuwbouw Platform beheren de projectgegevens van de verkoop- en verhuurprojecten in één database die van daaruit worden verspreid naar vele websites. Denk hierbij aan projectwebsites, de corporate website, Funda, nieuwbouwwoningen.nl, gebiedslocaties, amsterdamwoont.nl en nog veel meer! Dit heeft als voordeel dat de projectinformatie maar op één plek ingevoerd en bijgehouden wordt wat tijd en kosten bespaart.

De voordelen van Het Nieuwbouw Platform op een rij:

  • De projectgegevens hoeven maar op één plek bijgehouden te worden
  • Je project automatisch geactualiseerd op alle relevante websites
  • Werken in de Cloud; bijwerken van gegevens is overal mogelijk
  • Goede ondersteuning en service door Het Nieuwbouw Platform support
  • Geen opstartkosten
  • Je betaalt éénmalig per gepubliceerde woning, er zijn geen bijkomende kosten
  • Géén kosten voor het plaatsen van een Project In Voorbereiding (PIV)
  • Inzichtelijk maken van de Herkomst van interesses en Nieuwbouwcijfers
  • Aanvullen en exporteren van CBS gegevens t.b.v. PNK

location_cityGebiedsportals

Binnen een gebied zijn vaak meerdere opdrachtgevers actief. Om een overzicht te tonen van het actuele aanbod binnen zo’n gebied, wil je niet nog een keer alle projectgegevens moeten invoeren. Gelukkig hoeft dit ook niet! Vanuit de database van Het Nieuwbouw Platform kan het aanbod van zo’n gebied makkelijk geselecteerd worden en getoond worden op de website van het gebied. Voordeel is dat als er wijzigingen zijn in een project binnen dit gebied, de wijzigingen real-time zichtbaar zijn. Meer informatie over een gebiedsportal? Bel 070 30 04 370 en vraag naar de mogelijkheden!

Meer over Gebiedsportals

location_cityGemeenteportals

De database van Het Nieuwbouw Platform levert aan diverse gemeente portals. Deze samenwerking gaat van enkel het leveren van een woningzoeker voor nieuwbouw binnen de gemeente (bijv. Nissewaard) tot een veel uitgebreidere samenwerking waarb...

Meer over Gemeenteportals

import_exportCBS

Via de database van Het Nieuwbouw Platform is het mogelijk om een CBS-export te draaien waar precies de gegevens in staan die het CBS nodig heeft om het prijsindex nieuwbouwcijfer vast te stellen. Doordat er al veel gegevens in de database ...

Meer over CBS

Alles draait om data!

Worldclass! Het nieuwbouw data systeem van Het Nieuwbouw Platform kent zijn gelijke niet in de wereld en daar mogen we heel, heel trots op zijn. Daar de open en transparante manier van werken, biedt de nieuwbouw data ons de mogelijkheid om verschillende koppelingen te bouwen en te onderhouden die essentieel zijn in de marketing en communicatie van projectontwikkelaars en makelaars.
De visie van Het Nieuwbouw Platform maakt een makkelijke transitie naar de data driven marketing die tegenwoordig maat is, gezien de discussies in het veld zouden meer systemen hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Boris Geheniau

Directeur Fundament All Media

Directeur Fundament All Media

De projectinformatie wordt direct vanuit de database gedeeld met onze websites en eventueel van partners. Hiermee geven wij een real-time overzicht van ons aanbod richting de consument. Zowel Dura Vermeer als onze makelaars werken op één locatie de verkoopstanden bij en automatisch zijn alle websites bijgewerkt, dit werkt heel prettig. Door gebruik te maken van de database van Het Nieuwbouw Platform leren wij van elkaars verkoopinformatie in de woningmarkt.

Sheila Kuyvenhoven

Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer

Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer

Door onze module “DataDelen” koppelen we de informatie van diverse vastgoedprofessionals aan elkaar. Het is het geheel van de samenwerking die op elkaar is afgestemd, omdat anders ook de uitwisseling van data niet zou werken. Zowel vanuit Het Nieuwbouw Platform, de opdrachtgevers of wensen van onze klanten kunnen we samen altijd snel schakelen en de samenwerking optimaliseren. Twee zielen, een gedachte.

Christian van Gils

Eigenaar CubicEyes

Eigenaar CubicEyes

Projecten van onze opdrachtgevers krijgen wij geautomatiseerd in ons KA-pakket die we vervolgens doorplaatsen op onze eigen site en Funda. Indien wij een woningstatus aanpassen in Projectbeheer is dit ook aangepast op de projectsites van onze opdrachtgevers, AmsterdamWoont.nl en vele andere websites waarmee Het Nieuwbouw Platform een koppeling heeft, tevens ontvangen wij ook de geïnteresseerden van deze sites. Een samenwerking op deze manier ervaren wij als efficiënt.

Eefje Voogd

Eigenaar Eefje Voogd Makelaardij

Eigenaar Eefje Voogd Makelaardij

Sluiting voor de feestdagen

We zijn van woensdag 23 december t/m vrijdag 1 januari 2021 met kerstvakantie en is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 4 januari staan we weer voor je klaar! Heb je toch hulp nodig?Heb je in deze vakantieperiode een dringende vraag welke niet kan wachten tot 4 januari, kun je mailen naar info@hetnieuwbouwplatform.nl. Deze mailbox zal regelmatig […]
Lees verder

Actueel

Sluiting voor de feestdagen

6 maanden geleden
We zijn van woensdag 23 december t/m vrijdag 1 januari 2021 met kerstvakantie en is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 4 januari staan we w...Lees meer

Facebook