Terug naar het overzicht

PERSBERICHT: Stichting LNP en Nieuwbouw Nederland sluiten samenwerkingsovereenkomst

Stichting LNP en Nieuwbouw Nederland sluiten een samenwerkingsovereenkomst met als doel de transparantie in de nieuwbouwmarkt te vergroten. Door de samenwerking worden nieuwbouwprojecten uit de LNP database, naast de bestaande sites, automatisch doorgeleverd aan Nieuwbouw Nederland.

Stichting LNP is een landelijk nieuwbouw platform: een database, een verbinder en informatiebron van en voor abonnees en de vastgoedbranche. Het is een samenwerkingsverband en centrale database voor de ondersteuning van verkoop en verhuur van woningen. De samenwerking stimuleert de groeiambities van Stichting LNP als het landelijke nieuwbouwplatform.

LNP Directeur Rob van der Schoot: “de eenmalige invoer is een groot voordeel voor alle 83 projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, woningcorporaties, beleggers en gemeenten die abonnee zijn. Het maakt de distributiefunctie richting andere sites, het hart van LNP, nog krachtiger”.

Nieuwbouw Nederland is een onafhankelijk nieuwbouwplatform met dekking over 390 gemeenten. Nieuwbouw Nederland hoopt met de koppeling beter in beeld te komen als volwaardig ICT dienstleverancier voor de vastgoed sector. Naast een platform biedt zij een compleet pakket aan producten en diensten die de processen rondom de ontwikkeling en marketing van woningbouw projecten eenvoudiger en efficiënter maakt.

LNP directeur Rob van der Schoot en de directeur van Nieuwbouw Nederland, Martijn Fähnrich tekenen woensdag 8 juni een intentieovereenkomst voor samenwerking. De ondertekening zal plaatsvinden op de PROVADA, het jaarlijks ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche, om 14:00 uur bij de stand van Stichting LNP (Hal 11 Stand 47).

Stand

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: