Terug naar het overzicht

Westland-Woont

Westland-Woont wordt een samenwerkingsplatform voor nieuwbouwpartijen in de gemeente Westland. Westland-Woont wordt een uniek samenwerkingsverband tussen (woning)marktpartijen om nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwaanbod in de gemeente Westland (en directe omgeving) in één enkel overzicht op internet te presenteren. Het gaat daarbij om zowel koop- als (vrije sector) huurwoningen. Behalve op de website (www.westland-woont.nl), met een zoekmachine die gevoed wordt vanuit de landelijke nieuwbouwdatabase van Het Nieuwbouw Platform, rust ons platform op de volgende pijlers:

• Een e-mail nieuwsbrief die ten minste 1 keer per maand wordt verstuurd
• Een fan page op Facebook en een Twitteraccount
• Stevige online promotie
• Verder hebben we uitingen in diverse media on- en offline

Daarnaast wordt Westland-Woont ook een kennis- en netwerkplatform. Zo gaan we enkele keren per jaar een Nieuwbouwborrel organiseren, altijd op een interessante bouwlocatie in de gemeente en met interessante sprekers. En tijdens bijna elk marketingoverleg is er een kenniskwartier, waarbij vakgenoten presentaties geven over ontwikkelingen en trends in de branche.

Aansluiten bij Westland-Woont?

Wil je je aansluiten bij Westland-Woont en deel uitmaken van deze mooie samenwerking, sluit je dan aan met het Deelname formulier Westland-Woont. De kosten per jaar (naar rato) vind je hieronder:

Hoe krijg straks ik mijn project in de woningzoeker op Westland-Woont.nl en wat kost het?

Je project met woningen wordt automatisch in de zoeker van Westland-Woont geplaatst als je abonnee bent van Het Nieuwbouw Platform.

Ben je geen abonnee van Het Nieuwbouw Platform, maar wil je je woningen toch tonen in de zoeker, zijn er verschillende abonnementen die je kunt afsluiten.

Woont abonnement
Je kunt een abonnement afsluiten bij Westland-Woont naast je deelname aan Het Platform Woonpromotie Westland zelf. Door middel van dit abonnement voer je alle projecten die binnen het werkgebied vallen van Westland-woont in de database, in dit geval dus in de regio van Westland-Woont, de gemeente Westland. Hiervoor worden de tarieven van een full abonnement van Het Nieuwbouw Platform gehanteerd. Mocht er een consument een interesse achterlaten, dan ontvang je de gegevens van deze “geïnteresseerde” als projectaanbieder zelf. Je kunt er ook voor kiezen om de makelaar de gegevens te laten ontvangen. Bijkomend voordeel is dat je project ook op de websites van Nieuwbouw Nederland staat (hier ontvang je ook interesses van)
Deelnameformulier Woont abonnement

Projectabonnement
Er is ook de mogelijkheid om een projectabonnement af te sluiten, hiermee kun je eenmalig een project invoeren voor € 75,- per bouwnummer.
Deelname formulier Projectabonnement

Light abonnement
Een Project In Voorbereiding (PIV) plaatsen kan altijd, hieraan zijn geen kosten verbonden. Echter als je project dan in verkoop gaat, wordt het niet meer getoond.
Deelnameformulier Light abonnement