Terug naar het overzicht

PRSC.

Al 18 jaar is PRSC. sparringpartner, inspirator en adviseur voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en woningcorporaties. We zijn over de jaren heen hard gegroeid en hebben we veel meegemaakt. Daardoor zijn we nu echte verhalenvertellers geworden. Wij kunnen het perfecte plaatje schetsen voor de eindgebruiker.

In ons vakgebied is vastgoed een bijzonder specialisme wat om een op maat gemaakte strategie vraagt. Elke strategie die wij ontwikkelen is custom made en sluit naadloos aan op zowel de visie van de opdrachtgever als die van de eindgebruiker. Alles valt of staat met een gedegen research. Wat ons echter altijd bind is het vertellen van verhalen; projectmarketing en communicatie van A tot Z.

PRSC. heeft alles in huis. Van een communicatieadviseurs tot creatieve strategen. Van webdevelopers tot online marketing specialisten. Alles sluit op elkaar aan. Ook op het gebied van online inzet. De strategie geeft de tone of voice, de webdesigner vertaalt dit door naar creatieve vormgeving en de webdeveloper zorgt voor een gebruiksvriendelijk platform.

PRSC. heeft voor VORM in 2017 een complete website gerealiseerd, waarbij Het Nieuwbouw Platform geïmplementeerd is. Op de website is aanbod per project gesegmenteerd en wordt al het aanbod up to date aangeboden via dit platform. Daarnaast is Het Nieuwbouw Platform volledig geïntegreerd in het CMS systeem, waardoor er altijd realtime aanbod wordt getoond. Benieuwd naar deze case? Kijk dan op www.vorm.nl.

PRSC.
Kruisplein 480
3012 CC Rotterdam
T: 010-5241940
E: welkom@persc.nl
W: persc.nl