Terug naar het overzicht

Groningen Woont

Groningen Woont is een samenwerkingsplatform voor nieuwbouwpartijen in en rond Groningen. Groningen Woont is een uniek samenwerkingsverband van tientallen (woning)marktpartijen en de gemeente Groningen, om het nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwaanbod in Groningen (en directe omgeving) in één enkel overzicht op internet te presenteren. Het gaat daarbij om zowel koop- als (vrije sector) huurwoningen. Behalve op de website (www.groningenwoont.nl), met een zoekmachine die gevoed wordt vanuit de landelijke nieuwbouwdatabase van Het Nieuwbouw Platform, rust ons platform op de volgende pijlers:

  • Website (met vrijwel een volledig overzicht van nieuwbouwwoningen en vrije kavels in Groningen)
  • Maandelijkse nieuwsbrief met actualiteiten, tips en achtergrondverhalen
  • Maandelijkse Woondagen
  • Een fan page op Facebook en een Twitteraccount

Daarnaast zijn we ook een kennis- en netwerkplatform. Zo organiseren we enkele keren per jaar een Nieuwbouwborrel, altijd op een interessante bouwlocatie in de stad en met interessante sprekers. En worden er iedere maand een marketingoverleg georganiseerd, waarbij vakgenoten onderling ervaringen delen over ontwikkelingen en trends in de branche.

Aansluiten bij Groningen Woont?

Wil je je aansluiten bij Groningen Woont en deel uitmaken van deze mooie samenwerking, sluit je dan aan met het Deelname formulier Groningen Woont. De kosten per jaar vind je hieronder:

Hoe krijg ik mijn project op GroningenWoont.nl en wat kost het?

Je project met woningen wordt automatisch in de zoeker van Groningen Woont geplaatst als je abonnee bent van Het Nieuwbouw Platform.

Ben je geen abonnee van Het Nieuwbouw Platform, maar wil je je woningen toch tonen in de zoeker, zijn er verschillende abonnementen die je kunt afsluiten.

Woont abonnement
Je kunt een abonnement afsluiten bij Groningen Woont naast je deelname die je betaald voor het Platform Groningen Woont zelf. Door middel van dit abonnement voer je alle projecten die binnen het werkgebied vallen waarvan je lid geworden bent in in de database, in dit geval dus in de regio van Groningen Woont. Hiervoor worden de tarieven van een full abonnement van Het Nieuwbouw Platform gehanteerd.
Deelnameformulier Woont abonnement

Projectabonnement
Er is ook de mogelijkheid om een projectabonnement af te sluiten, hiermee kun je eenmalig een project invoeren voor € 75,- per bouwnummer.
Deelname formulier Projectabonnement

Light abonnement
Een Project In Voorbereiding (PIV) plaatsen kan altijd, aangezien dit niets kost, dit heet het Light abonnement. Echter als je project dan in verkoop gaat, wordt het niet meer getoond.
Deelnameformulier Light abonnement