Terug naar het overzicht

Fundament All Media

Fundament All Media is een drijvende kracht achter Het Nieuwbouw Platform. Samen met Stichting LNP heeft Fundament All Media Het Nieuwbouw Platform ontwikkeld. Het platform wordt door hun beheerd en continu verbeterd. Elke nieuwe feature van Het Nieuwbouw Platform en de achterliggende database wordt door Fundament All media ontwikkeld, zoals de koppeling met Funda, de API van Het Nieuwbouw Platform en zoeken op kaart.
Fundament All Media heeft op basis van data afkomstig van Het Nieuwbouw Platform een serie producten ontwikkeld ten behoeve van de online communicatie van nieuwbouwwoningen.

Woningzoekers
Het woningaanbod van provincies, steden, projecten en/of projectontwikkelaars kan apart gepresenteerd worden in een woningzoeker. Goede voorbeelden van dergelijke woningzoekers zijn Amsterdam Woont & Groningen Woont.

Projectwebsites
Alle informatie over je project rechtstreeks vanuit … gepresenteerd in een projectwebsite.
Fundament All Media bouwde in 2016 190 projectwebsites, zoals:
Enka Ede;
Wonen op Defensie-eiland;
Hoog Dalem;
Tudorpark &
Meerstad.eu.

Deze websites worden standaard responsive opgeleverd zodat gebruikers er optimaal gebruik van kunnen maken, of zij nou op desktop, tablet of mobiel op zoek zijn naar hun nieuwe huis.
Fundament All Media is een full service communicatiebureau, gespecialiseerd in online communicatie. We ontwikkelen een goed concept, maken een mooi design en verbinden de juiste techniek.
Wil je meer weten of een website met koppeling naar de database van Het Nieuwbouw Platform? Klik op één van de buttons hieronder of neem contact met ons op.