Terug naar het overzicht

Atlantis Creative

Als ervaren Rotterdams internetbureau houden we van aanpakken. Onze maatwerkoplossingen zijn gericht op het behalen van resultaat. Atlantis Creative is een betrokken partner voor complete webprojecten van ontwerp tot techniek tot online marketing. Deze onderdelen zijn sterk met elkaar verweven en onze specialisten zien het als een uitdaging om ze optimaal te combineren. Een goed voorbeeld daarvan is het project voor Wonen in Rotterdam:

Case: responsive website Wonen in Rotterdam

Wonen in Rotterdam was de eerste responsive implementatie van Het Nieuwbouw Platform aanbod. Hierdoor biedt de website op ieder apparaat een optimale gebruikservaring. Filteren van woningen gaat net zo eenvoudig op een smartphone als via een desktop computer.
Het Nieuwbouw Platform aanbod wordt geheel geïntegreerd binnen ons cms, dat maakt het mogelijk data te verrijken en combineren met vastgoed uit andere systemen (bijv. verhuuraanbod van woningcorporaties). De website is bovendien technisch en inhoudelijk afgestemd op het behalen van sterke resultaten in zoekmachines.
Bekijk voor meer informatie de case op onze website.

Maak kennis met Atlantis Creative
Wil je ook een website met API-koppeling of meer uit je website halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

T 010 – 292 17 00

info@atlantiscreative.nl

atlantiscreative.nl

Atlantis Creative: zoekmachine- en gebruiksvriendelijke responsive websites