Terug naar het overzicht

Amsterdam Woont

Amsterdam Woont is een samenwerkingsplatform voor nieuwbouwpartijen in en rond Amsterdam. Amsterdam Woont is een uniek samenwerkingsverband van tientallen (woning)marktpartijen en de gemeente Amsterdam, om het nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwaanbod in de hoofdstad (en directe omgeving) in één enkel overzicht op internet te presenteren. Het gaat daarbij om zowel koop- als (vrije sector) huurwoningen. Behalve op de website (www.amsterdamwoont.nl), met een zoekmachine die gevoed wordt vanuit de database van Het Nieuwbouw Platform, rust ons platform op de volgende pijlers:

  • Een e-mail nieuwsbrief die twee of drie keer per maand wordt verstuurd
  • Een fan page op Facebook en een Twitteraccount
  • Stevige online promotie
  • Verder hebben we uitingen in diverse media on- en offline

Daarnaast zijn we ook een kennis- en netwerkplatform. Zo organiseren we enkele keren per jaar een Nieuwbouwborrel, altijd op een interessante bouwlocatie in de stad en met interessante sprekers. En tijdens bijna elk marketingoverleg is er een kenniskwartier, waarbij vakgenoten presentaties geven over ontwikkelingen en trends in de branche.

Aansluiten bij Amsterdam Woont?

Wil je je aansluiten bij Amsterdam Woont en deel uitmaken van deze mooie samenwerking, sluit je dan aan met het Deelname formulier Amsterdam Woont. De kosten per jaar vind je hieronder:

Hoe krijg ik mijn project op AmsterdamWoont.nl en wat kost het?

Je project met woningen wordt automatisch in de zoeker van Amsterdam Woont geplaatst als je abonnee bent van Het Nieuwbouw Platform.

Ben je geen abonnee van Het Nieuwbouw Platform, maar wil je je woningen toch tonen in de zoeker, zijn er verschillende abonnementen die je kunt afsluiten.

Woont abonnement
Je kunt een abonnement afsluiten bij Amsterdam Woont naast je deelname die je betaald voor het Platform Amsterdam Woont zelf. Door middel van dit abonnement voer je alle projecten die binnen het werkgebied vallen waarvan je lid geworden bent in in de database, in dit geval dus in de regio van Amsterdam Woont. Hiervoor worden de tarieven van een full abonnement van Het Nieuwbouw Platform gehanteerd.
Deelname formulier Amsterdam Woont

Projectabonnement
Er is ook de mogelijkheid om een projectabonnement af te sluiten, hiermee kun je eenmalig een project invoeren voor € 75,- per bouwnummer.
Projectdeelnameformulier Amsterdam Woont

Light abonnement
Een Project In Voorbereiding (PIV) plaatsen kan altijd, aangezien dit niets kost, dit heet het Light abonnement. Echter als je project dan in verkoop gaat, wordt het niet meer getoond.
Deelnameformulier Light abonnement