Het Nieuwbouw Platform kent meerdere abonnementsvormen. Bij elk abonnement krijgt de ontwikkelaar een gratis responsive woningzoeker in een neutraal template.

Full abonnement

Met het full abonnement heb je toegang tot alle mogelijke service van Het Nieuwbouw Platform, inclusief support. De gegevens van de projecten worden weergegeven via alle doorleveringen, er is mogelijkheid tot het maken van een CBS-export, koppeling naar Funda , project in voorbereiding, pre-sale mogelijkheid en projectenwebsites. Het afrekenen werkt aan de hand van de tarievenstaffel aan de achterkant van deze kaart. Afrekenen gebeurt per jaar en éénmalig per woning. Hoe meer woningen je publiceert, hoe goedkoper het per woning wordt. Het is dus zeker aan te raden om op holdingniveau af te rekenen. Het Nieuwbouw Platform werkt met een opgave formulier. Er wordt de abonnee gevraagd om aan te geven hoeveel woningen ze verwachten te gaan publiceren per kalenderjaar. Hiervoor ontvangt de abonnee een voorschotnota. Aan het einde van het jaar wordt er gekeken wat er daadwerkelijk gepubliceerd is en wordt er een afrekening gemaakt en gelijk het nieuwe voorschot bepaald voor het nieuwe jaar. Voor een Full abonnee is het publiceren van een Project In Voorbereiding (PIV) gratis.

Light abonnement

Met een light abonnement kan de ontwikkelaar projecten in voorbereiding plaatsen zonder hierbij kosten te maken. Zo kan er kennis gemaakt worden met het systeem en worden toekomstige projecten zichtbaar voor de consument via diverse doorleveringen. Als het project in verkoop/huur gaat en er wordt geen Full abonnement afgesloten wordt de PIV gearchiveerd.
Light abonnee worden? Download hier het deelnameformulier.
N.B. een doorlevering naar Funda is niet mogelijk voor een light abonnee.

Proefabonnement

Met een proefabonnement krijgt de ontwikkelaar 2 maanden (beperkt) toegang tot projectbeheer van Het Nieuwbouw Platform, waarbij er een aantal projecten in de database geplaatst wordt. Hierdoor werkt de ontwikkelaar (of zijn makelaar) met het systeem en worden de mogelijkheden duidelijker. Een proefabonnee mag één project in verkoop/huur plaatsen én projecten in voorbereiding (PIV). Ná de proefperiode wordt gevraagd of er interesse is in een Full abonnement.
Gebruik maken van een proefabonnement? Download hier het deelnameformulier.
N.B. een doorlevering naar Funda is niet mogelijk voor een proefabonnee.

Is Het Nieuwbouw Platform duur?

Nee, er wordt éénmalig afgerekend per woning. Hiervoor mag de woning in het systeem blijven tot deze verkocht/verhuurd is. Alle doorleveringen en het gebruik van de technische documentatie is gratis. Projecten in voorbereiding en pre-sale projecten zijn gratis. De content is en blijft van jou en mag je ten alle tijden weer gebruiken.

Het gemak van op 1 plaats beheren en maar 1 keer betalen!