Terug naar het overzicht

Niki tariefverlaging: projecten in voorbereiding gratis!

Per 1 januari 2015 wordt het invoeren van een project in voorbereiding (PIV) helemaal gratis. Het tarief van  € 250,- per project komt hiermee te vervallen. Het kosteloos invoeren biedt zowel de abonnees als LNP nieuwe kansen.

Indien je een PIV in de database zet zal deze zichtbaar zijn via Niki.nl, maar natuurlijk ook op alle doorleveringen die van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sites van Gemeentes, sites van gebiedslocaties en eventueel je projectenwebsite of corporate site  als je daar gebruik van maakt. Om te zien waarheen niki allemaal door levert en wat voor jou van toepassing is, hierbij ons schema:

Nikicentraal

Met deze wijziging krijgen ook niet-abonnees de kans om het toekomstig woningaanbod te plaatsen, waardoor de database nog meer informatie gaat bevatten. De koppeling met Funda blijft overigens alleen voorbehouden aan de abonnees van Stichting LNP.

Het grote voordeel voor abonnees is dat er minder afgerekend hoeft te worden en je kunt kosteloos interesse meten op je toekomstig woningaanbod. Voordeel voor LNP  is dat meer ontwikkelaars hun (toekomstig) aanbod in de database zetten, waardoor de dekking vergroot wordt en er een beter inzicht komt in het aanbod van nieuwbouwwoningen.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: