Terug naar het overzicht

Nieuwbouw kijken tijdens de Amsterdamse Nieuwbouwdag op zaterdag 5 oktober

Niets kan op tegen een ervaring ter plekke. Dat zou het motto kunnen zijn van de Amsterdamse Nieuwbouwdag op zaterdag 5 oktober. Deze open huizendag voor nieuwbouwprojecten keert na een aantal jaren terug op de agenda. Projecten en zelfbouwlocaties in zowel Amsterdam als de regio doen mee.

De Amsterdamse Nieuwbouwdag vindt gelijktijdig plaats met de NVM Open Huizen Dag. De kracht van beide evenementen is de ervaring ter plekke: je krijgt echt een goede indruk van de woning(en) en de locatie(s) en je kunt in gesprek met de aanbieder. Wie op zoek is naar een nieuwbouwhuis of zelfbouwkavel in Amsterdam of regio, kan op deze dag bovendien diverse projecten en locaties achter elkaar bezoeken. Dat scheelt tijd. De organisatie van de Amsterdamse Nieuwbouwdag is in handen van nieuwbouwplatform Amsterdam Woont, waarin ontwikkelaars makelaars, woningcorporaties en gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam samenwerken.

Campagne vanaf amsterdamwoont.nl
Op www.amsterdamwoont.nl wordt in de aanloop naar het evenement een overzicht gepresenteerd van de deelnemende projecten en locaties. Dat overzicht vormt ook de basis voor de campagne. De projecten en locaties zijn opengesteld van 12.00 tot 14.00 uur. Partijen zijn echter vrij om daarvan af te wijken.

Meedoen is gratis. Meld je aan
Ben je partner van Het Nieuwbouw Platform en/of Amsterdam Woont en heb je aanbod in (de regio) Amsterdam? Doe dan (gratis) mee en meld je aan via info@amsterdamwoont.nl. Dit kan tot uiterlijk maandag 30 september.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: