Wat kan Het Nieuwbouw Platform voor gebiedspromotie betekenen

Door projectinformatie te plaatsen in de database van het Nieuwbouw Platform wordt dit naar verschillende kanalen verspreid. Een paar doorleveringen worden automatisch ingezet, andere moeten door de opdrachtgever gestart worden. Hierbij komen alle gegevens uit de database, dit is dan ook dé plaats waar de gegevens bijgehouden worden, waardoor de andere websites automatisch worden bijgewerkt. Efficiënt en gemakkelijk!
Het Nieuwbouw Platform heeft een “samenwerking” met diverse gemeente portals. Zo wordt het aanbod in deze regio vanuit de database automatisch op deze websites getoond en werkt Het Nieuwbouw Platform actief mee aan het promoten van het nieuwbouwaanbod in deze regio’s. Ook verzorgd Het Nieuwbouw Platform het secretariaat voor deze samenwerkingen. Hieronder valt o.a. Amsterdam Woont.

show_chartNMA tool

Het beschikken over goede data wordt steeds belangrijker. Reden voor Het Nieuwbouw Platform en de NEPROM om de Nieuwbouw Markt Analyse tool te ontwikkelen. Deze online applicatie is bedoeld om inzicht te geven over historisch aanbod in een bepaald gebied. In de dynamische applicatie kunnen analyses uitgevoerd worden op de database van Het Nieuwbouw Platform.

Meer over NMA tool

NMA tool

location_cityGemeenteportals

De database van Het Nieuwbouw Platform levert aan diverse gemeente portals. Deze samenwerking gaat van enkel het leveren van een woningzoeker voor nieuwbouw binnen de gemeente (bijv. Nissewaard) tot een veel uitgebreidere samenwerking waarb...

Meer over Gemeenteportals

location_cityGebiedsportals

Binnen een gebied zijn vaak meerdere opdrachtgevers actief. Om een overzicht te tonen van het actuele aanbod binnen zo’n gebied, wil je niet nog een keer alle projectgegevens moeten invoeren. Gelukkig hoeft dit ook niet! Vanuit de databas...

Meer over Gebiedsportals

Projecten van onze opdrachtgevers krijgen wij geautomatiseerd in ons KA-pakket die we vervolgens doorplaatsen op onze eigen site en Funda. Indien wij een woningstatus aanpassen in Projectbeheer is dit ook aangepast op de projectsites van onze opdrachtgevers, AmsterdamWoont.nl en vele andere websites waarmee Het Nieuwbouw Platform een koppeling heeft, tevens ontvangen wij ook de geïnteresseerden van deze sites. Een samenwerking op deze manier ervaren wij als efficiënt.

Eefje Voogd

Eigenaar Eefje Voogd Makelaardij

Eigenaar Eefje Voogd Makelaardij

De projectinformatie wordt direct vanuit de database gedeeld met onze websites en eventueel van partners. Hiermee geven wij een real-time overzicht van ons aanbod richting de consument. Zowel Dura Vermeer als onze makelaars werken op één locatie de verkoopstanden bij en automatisch zijn alle websites bijgewerkt, dit werkt heel prettig. Door gebruik te maken van de database van Het Nieuwbouw Platform leren wij van elkaars verkoopinformatie in de woningmarkt.

Sheila Kuyvenhoven

Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer

Verkoopcoördinator bij Dura Vermeer

Door onze module “DataDelen” koppelen we de informatie van diverse vastgoedprofessionals aan elkaar. Het is het geheel van de samenwerking die op elkaar is afgestemd, omdat anders ook de uitwisseling van data niet zou werken. Zowel vanuit Het Nieuwbouw Platform, de opdrachtgevers of wensen van onze klanten kunnen we samen altijd snel schakelen en de samenwerking optimaliseren. Twee zielen, een gedachte.

Christian van Gils

Eigenaar CubicEyes

Eigenaar CubicEyes

Alles draait om data!

Worldclass! Het nieuwbouw data systeem van Het Nieuwbouw Platform kent zijn gelijke niet in de wereld en daar mogen we heel, heel trots op zijn. Daar de open en transparante manier van werken, biedt de nieuwbouw data ons de mogelijkheid om verschillende koppelingen te bouwen en te onderhouden die essentieel zijn in de marketing en communicatie van projectontwikkelaars en makelaars.
De visie van Het Nieuwbouw Platform maakt een makkelijke transitie naar de data driven marketing die tegenwoordig maat is, gezien de discussies in het veld zouden meer systemen hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Boris Geheniau

Directeur Fundament All Media

Directeur Fundament All Media

Even voorstellen.....

Mijn naam is Thamar Molkenboer, ik ben getrouwd en moeder van twee zonen die al enige jaren op zichzelf wonen. Sinds juni ben ik parttime werkzaam bij Het Nieuwbouw Platform in de functie van office manager, waarin ik tevens zorgdraag voor de (financiële) administratie. Een veelzijdige functie waarin ik samen met ons team – én […]
Lees verder

Sluiting voor de zomervakantie

Het is zomer! Daarom gaan we van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus met zomervakantie en is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 19 augustus staan we weer voor je klaar!
Lees verder

Release 3.43.0

We hebben een aantal wijzigingen aan het systeem gedaan. Een groot deel zijn “wijzigingen onder de motorkap” en bugfixes, maar er is ook een uitbreiding gedaan: Grotere afbeeldingenWe hebben de set afbeeldingen welke we opslaan, uitgebreid met een extra formaat. Voor gebruik op projectwebsites was het nodig om een groter formaat beschikbaar te hebben in […]
Lees verder

Utrecht Woont verlegt haar grenzen

Utrecht Woont blijft groeien, maar daar laten we het niet bij. In samenwerking met de marktpartijen denken we continu na over verbeteringen voor het platform. In het verlengde hiervan heeft het bestuur van Utrecht Woont onlangs het besluit genomen om het werkgebied van het platform uit te breiden naar de provincie. De afbakening naar de […]
Lees verder

HNP Upgrade – werk in uitvoering

Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en maken steeds meer mogelijk. Een geruststellend gegeven als shoppen voor “een nieuwe” zomaar kan. Maar wat doe je als je nog zo afhankelijk bent van “de oude”? In de afgelopen jaren zijn er veel verbeteringen en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan onze systemen maar de veranderende techniek maakt de complexiteit hiervan […]
Lees verder

Actueel

Tweets van @nwbouwplatform

Facebook