Terug naar het overzicht

Even voorstellen…..

Mijn naam is Oscar Weerman, ik ben 42 jaar en woon samen met mijn vrouw Patricia, zoon Stef (15) en dochter Feline (12) in Den Haag in de wijk Houtwijk. Ik ben opgegroeid in Den Haag en heb deze mooie stad achter de duinen eigenlijk altijd in ontwikkeling gezien.

22 Oktober ben ik begonnen met werken bij Het Nieuwbouw Platform als Office Medewerker. Ik kan nu mijn steentje bijdragen aan de promotie en marktanalyse van de nieuwbouwprojecten. Het leuke van deze job vind ik dat ik mezelf hierbij ook opnieuw ontwikkel. De afgelopen 12 jaar heb ik als werkvoorbereider en planner gewerkt voor aannemers in het onderhoud en de renovatie van bestaande bouw. De periode daarvoor 11 jaar voor een Zorgverzekeraar op verschillende afdelingen.

Na werktijd en in het weekend ga ik vaak een stuk hardlopen in de duinen of op het strand. Met mijn dochter ga ik wel eens mee naar haar verzorgpaard en met mijn zoon kijk ik graag samen Formule 1. Verder vind ik het leuk om films of series te kijken, muziek te luisteren of te producen. Als er geen andere activiteiten op het gezinsprogramma staan natuurlijk 😉

Wellicht treffen we elkaar binnenkort telefonisch of via de mail… tot dan!

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: