Terug naar het overzicht

Even voorstellen….

Ik ben Lisette van Schaik, 41 jaar en al 19 jaar samen met mijn partner Jan-Willem. Ik woon in Voorschoten, we hebben geen kinderen maar wel een hond, paard, hamster, aquarium en reptielen. Kortom een gezellige dierentuin in huis, behalve het paard natuurlijk.

Op 2 januari ben ik begonnen bij Het Nieuwbouw Platform voor de functie: Officemanager. Een leuke en veelzijdige functie waar ik voor verschillende faciliteiten zal gaan verzorgen op het bureau. Je kan bij mij onder andere terecht voor de financiƫle administratie en het maken van diversen afspraken. Ik zal veel van jullie zeker nog gaan spreken of ontmoeten!

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het strand en duin op mijn eigen paard. Een 12-jarige Poolse Warmbloed van 1.70m die ik alweer een jaar geleden heb gekocht. Natuurlijk wandel ik ook graag met mijn hond. Ik hou van koken, reizen en een bioscoopje pakken. Zo nu en dan gaan we ook naar (Rock)concerten in binnen en buitenland.

Een druk leven waar deze functie ook bij hoort.

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: