Terug naar het overzicht

De regionale woonbeurs Rotterdam + regio 18 – 19 maart 2017

Zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017
WTC, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam
Beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur, gratis toegang

De laatste jaren is de vastgoedmarkt aanzienlijk gewijzigd. Tijd dus voor een vernieuwend concept! En dat bestaat niet alleen uit lagere deelnemerstarieven zodat het ook voor partijen met een klein aanbod mogelijk wordt om deel te nemen. Ook de publieks-promotie is stevig door ons aangepakt wat heeft geresulteerd dat uw standhuur nu inclusief maximaal 1/1 pagina advertentie in de beursspecial is.(Afhankelijk van type stand).Verder richten wij ons zoals vanouds niet alleen op Rotterdam maar betrekken wij nog meer de regio in het concept.

Van harte welkom!

Peter Kuipers, beursorganisator

MAAK PERSOONLIJK KENNIS MET UW DOELGROEP
Tijdens de Woonbeurs Rotterdam + Regio gaat u persoonlijk kennis maken met ruim 7.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning, vrije-sector huurwoning, kavel of kluswoning.

AANBOD ROTTERDAM + REGIO MAAKT DEELNAME NOG EFFECTIEVER
De woonbeurs is gericht op bezoekers en aanbod uit Rotterdam maar ook uit de regio Rotterdam. Daardoor bereiken wij niet alleen meer potentiële kopers en huurders maar wordt de deelname van aanbieders met meerdere projecten in de regio nog effectiever.

DEELNAME INCLUSIEF ADVERTENTIE IN DE BEURSSPECIAL
Als deelnemer aan het evenement bent u ook voorafgaand aan het evenement verzekerd van maximale zichtbaarheid in de regio. Bij de standtarieven is altijdminimaal een 1⁄4 pagina advertentie in de beursspecial inbegrepen. Door de oplage van 280.000 huishoudens bereikt u een selectief publiek in de regio nog vóór de deuren van de beurs opengaan.

VEEL AANDACHT VOOR ONLINE PROMOTIE
Naast de aantrekkelijke offline promotie hebben wij een sterke focus op online advertising en marketing. Door samenwerking met partijen zoals TMG bereiken wij een maximale online lokale, regionale en landelijke conversie. U profiteert dus niet alleen van uw aanwezigheid op de beurs, maar al ver van tevoren door online zichtbaarheid.

SPECIALE BEURS WERKGROEP
Uw mening en visie is belangrijk! Word daarom lid van de speciale beurs werkgroep waar u uw persoonlijke wensen kenbaar kunt maken en u invloed kunt uitoefenen op het concept. Actieve deelname aan deze werkgroep levert u sowieso al 10% korting op de basis standhuur op! (Niet in combinatie met overige kortingen).

MEER INFORMATIE?
Klik hier voor meer informatie of bel voor een op maat gemaakte offerte. Tot ziens op de Woonbeurs Regio Rotterdam!

Fundament All Media
Deel dit artikel: