Terug naar het overzicht

De nieuwbouwdag: powered by Bewust Nieuwbouw

Heb je je project al aangemeld? Niet…, doe dat snel!

Het aanmelden van projecten voor de Landelijke Nieuwbouwdag van 16 april a.s. kan gratis via de website www.stichtingLNP.nl ! Aanmelding staat open voor (proef)abonnees van niki.nl. Je kunt ook rechtstreek via de volgende button naar de inschrijving. Ook verkoopkantoren en informatiecentra kunnen aansluiten bij deze gezamenlijke Nieuwbouwdag en hun deuren openen voor de consument!

Schrijf je in!

Nieuwbouwdag powered by Bewust Nieuwbouw
De Stichting LNP en Bewust Nieuwbouw organiseren vanaf nu de Landelijke Nieuwbouwdag samen.
We combineren het nieuwbouwaanbod met algemene voorlichting aan consumenten. Op 16 april staat de Nieuwbouwdag in het teken van ‘Financiën’. Een nieuwbouwhypotheek heeft namelijk veel voordelen, waarover Bewust Nieuwbouw een handige folder heeft gemaakt. En met de huidige historisch lage rente wordt het kopen van een nieuwbouwhuis helemaal aantrekkelijk! Over dit thema is op de website www.bewustnieuwbouw.nl veel informatie te vinden. Speciaal voor de Nieuwbouwdag maken we hierover een nieuwsbrief.

Promotie Nieuwbouwdag
Om de samenwerking met Bewust Nieuwbouw tot uiting te brengen, hebben een aantal nieuwe promotiemiddelen ontwikkeld. Je kunt deze zelf in de gewenste oplage laten produceren bij de leverancier van jouw voorkeur. Deze zijn te downloaden via de service pagina’s van Bewust Nieuwbouw. Ben je nog niet aangesloten bij Bewust Nieuwbouw? Registreer je dan via deze link: http://eepurl.com/bkDvvf.

Wij zorgen voor een Facebook campagne om de Nieuwbouwdag onder de aandacht te brengen.

Speciale Nieuwbouwdag nieuwsbrief
In het kader van de Nieuwbouwdag hebben we een speciale nieuwsbrief gemaakt over financiën en hypotheken. We vragen alle deelnemers aan Bewust Nieuwbouw en alle abonnees van niki.nl om deze onder hun klanten te verspreiden. Zo brengen we met elkaar nieuwbouw op een positieve manier onder de aandacht. Doe je mee?
Je hoeft je niet aan te melden. We sturen je de nieuwsbrief automatisch toe. Breng wel alvast je collega’s op de hoogte!

We wensen iedereen een geslaagde nieuwbouwdag!

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: