Terug naar het overzicht

De Nieuwbouwcijfers van april 2018 zijn beschikbaar!

De Nieuwbouwcijfers geven inzicht in de woningmarkt voor nieuwbouw op landelijk niveau. Bij de interpretatie van de informatie moet bedacht worden dat Het Nieuwbouw Platform niet de hele markt dekt. De informatie over vraag en aanbod betreft de volledige ontwikkelportefeuille van de leden van de Het Nieuwbouw Platform. Dit is naar schatting 60-70% van de totale nieuwbouwmarkt.

De informatie over leads betreft uitsluitend de leads die via de database van Het Nieuwbouw Platform lopen. Dit zijn de leads dit binnenkomen via Woneninrotterdam, de ‘Woont’-platforms Amsterdam, Utrecht, Breda, Groningen en Meppel, de websites Huislijn.nl en Nieuwbouw-Nederland en via project- en bedrijfswebsites voor zover deze zijn gekoppeld aan de database van Het Nieuwbouw Platform. Een deel van de abonnees maakt volledig gebruik van de mogelijkheid om hun project- en bedrijfswebsites of hun CRM-systeem te koppelen aan de database van Het Nieuwbouw Platform. Van de overige leden lopen de leads deels buiten de database om.

Loopt de registratie van jouw leads niet via de database van Het Nieuwbouw Platform? En mist je daardoor jouw project in de top 10 leads? De database is geschikt gemaakt om de interesses in te schieten vanuit een CRM pakket. Hierdoor kun je gebruik blijven maken van jouw eigen inschrijf-tool en CRM pakket en komen jouw projecten wel in het dashboard.
Hiervoor zal de webbouwer/beheerder van het CRM pakket nog wel de interesses de database van Het Nieuwbouw Platform in moeten schieten. Technische documentatie hiervoor is beschikbaar op de website van Het Nieuwbouw Platform. Zie onder ‘Projectwebservice’ voor SOAP en onder ‘REST API’ voor API. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Het Nieuwbouw Platform.

Nieuwbouwcijfers van eerdere maanden zijn hier te vinden.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom!

Suzanne Gemmink
Deel dit artikel: