Terug naar het overzicht

Dag van de projectontwikkeling 18 mei 2017

Op donderdag 18 mei 2017 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de zesde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

De DVDP is hét jaarlijkse kennistrefpunt voor vastgoed-professionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken. Het thema voor 2017 is: ‘Ruimte maken voor het nationaal geluk’. Het programma zal opnieuw bol staan van trends, innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

In samenwerking met partners
De Dag van de Projectontwikkeling wordt georganiseerd door de NEPROM in samenwerking met partijen en organisaties die betrokken zijn bij vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Wij willen op de DVDP dan ook zoveel mogelijk disciplines bij elkaar brengen om met en van elkaar te leren. Dit doen we door de verschillende invalshoeken en belangen te belichten en professionals met verschillende disciplines aan het woord te laten, ieder vanuit zijn/haar eigen vakmanschap, kennis en kunde.

Gevarieerd programma
Het programma voor de DVDP is in de maak. Naast een verrassend plenair ochtendprogramma werken we aan een gevarieerd en interactief programma met ruimte voor inspiratiesessies, workshops, debat en masterclasses. Vernieuwende ideeën en suggesties voor het DVDP-programma zijn van harte welkom.

Wilt u meer informatie? Hebt u suggesties of ideeën? Neem dan contact op met Paul Splinter, communicatie & professionalisering, 070-3370337 / 06-55155329 of p.splinter@neprom.nl

www.dagvandeprojectontwikkeling.nl

Fundament All Media
Deel dit artikel: